Παρασκευή 12 Απριλίου 2013

Για πάντα στον Παναθηναϊκό ο Διαμαντίδης

Για πάντα στον Παναθηναϊκό ο Διαμαντίδης


Ο Παναθηναϊκός ταξίδεψε την περασμένη Δευτέρα στη Βαρκελώνη για να αντιμετωπίσει την Μπαρτσελόνα και το συνήθως θορυβώδες κοινό της. Ωστόσο, κατά την παραμονή του στην Καταλονία, συνάντησε κι άλλους αντιπάλους και «θορύβους».
Ο «χαρτοπόλεμος» ανακοινώσεων με Ευρωλίγκα, ΤΣΣΚΑ και τους Ισπανούς θαρρεί κανείς πως έμοιαζε με έναν μακρόσυρτο ήχο πάνω σε... «γυαλί» που «ραγίζει». Οπως, προφανώς, οι σχέσεις των «πράσινων» με τη διοργανώτρια αρχή και τους δύο συλλόγους. Βεβαίως, κι ενώ χθες τόσο η Μπαρτσελόνα όσο και η ΤΣΣΚΑ απάντησαν στις προχθεσινές τοποθετήσεις του ιδιοκτήτη της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Δημήτρη Γιαννακόπουλου, οι οπαδοί του «τριφυλλιού» άκουσαν και μία δήλωση από την Ιβηρική που ήχησε σαν... «μουσική» στα αυτιά τους.
Ο Δημήτρης Διαμαντίδης παραχώρησε συνέντευξη στην εφημερίδα «La Vanguardia» και στην ερώτηση για τα μελλοντικά πλάνα του ξεκαθάρισε πως «αυτό που εύχομαι είναι να είμαι υγιής και να συνεχίσω να παίζω στον Παναθηναϊκό»! Ο αρχηγός των Κυπελλούχων, πάντως, επανάλαβε πως «δεν θα ξαναπαίξω στην Εθνική. Είμαι 33 ετών και δεν μπορώ να αντεπεξέλθω στο ίδιο επίπεδο παίζοντας καλοκαίρι-χειμώνα».
Αντιδράσεις Μπαρτσελόνα, ΤΣΣΚΑ
Νωρίτερα μέσα στη μέρα, βεβαίως, οι «πράσινοι» άκουσαν και τις αντιδράσεις των Μπαρτσελόνα και ΤΣΣΚΑ. Οι πρώτοι ανέφεραν -σε ανακοίνωση με τίτλο «Μπαρτσελόνα-114 χρόνια ευ αγωνίζεσθαι»- «ότι οι κατηγορίες (σ.σ.: του Παναθηναϊκού) για τη διαιτησία του πρώτου ματς είναι αντίθετες με τη διαφάνεια και τον τρόπο λειτουργίας της Μπαρτσελόνα, που σ' όλα τα αθλήματα αμύνεται το fair play. Και πάντα δείχνει τον μέγιστο σεβασμό προς συλλόγους, παίκτες και προπονητές που αντιμετωπίζει, όσο και προς τους οργανισμούς που διαχειρίζονται τον επαγγελματικό αθλητισμό».
Οι Ρώσοι, από την πλευρά τους, ενώ την προηγούμενη είχαν ζητήσει να παίξουν στο εξής χωρίς κόσμο στο ΟΑΚΑ(!), ανέφεραν χθες τα περιστατικά για τα οποία ζητούν την τιμωρία του Παναθηναϊκού. Η διοίκηση της ΤΣΣΚΑ έκανε λόγο για ρίψη «μπουκαλιών, ποτηριών, τσιγάρων, αναπτήρων, νομισμάτων», για «άτομα που έφτυναν τον πρόεδρο, Αντρέι Βατούτιν, και την αντιπρόεδρο, Νατάλια Φουράεβα, και κουνούσαν μία φουσκωτή μπανάνα, που αποτελεί ρατσιστική κίνηση». Αλλά και για «ήχο σειρήνας στο 4ο δεκάλεπτο και το κάπνισμα, αν και απαγορεύεται» και κατέληξαν πως «μπορούμε να αποδείξουμε τα παραπάνω με βίντεο».
Στο μεταξύ, η ΤΣΣΚΑ υποδέχεται σήμερα (7:00 μ.μ., NovaSports-1) στη Μόσχα την Κάχα Λαμποράλ και η Ρεάλ στη Μαδρίτη τη Μακάμπι (9:45 μ.μ., NovaSports-3) στους δεύτερους προημιτελικούς, με στόχο των γηπεδούχων το 2-0.





Πηγή : ethnos.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου