Πέμπτη 7 Φεβρουαρίου 2013

Θα έφερνε 5.000 οπαδούς στο αεροδρόμιο!

Θα έφερνε 5.000 οπαδούς στο αεροδρόμιο!


Το πότε θα είναι έτοιμος ο Φιγκερόα θα το μάθουμε όταν έρθει και τον δει ο Φάμπρι στις προπονήσεις. Αν, όμως, ισχύει αυτό που δήλωσε ο πατέρας του στο "Goal" και ο Φιγκερόα έχει ξεπεράσει το πρόβλημα στον αστράγαλο και εδώ και ενάμισι μήνα κάνει προπονήσεις ατομικά με γυμναστή, τότε το πολύ σε δύο εβδομάδες θα είναι έτοιμος να μπει στην αποστολή και να παίξει έστω και σαν αλλαγή.
Όπως και να έχει ο Φιγκερόα είναι πολυτέλεια γι΄ αυτό τον Παναθηναϊκό. Και στο 50% αυτού που μπορεί να παίξει κάνει τη διαφορά στο σημερινό Παναθηναϊκό. Και αν δεν είχε το πρόβλημα τραυματισμού στον αστράγαλο, ίσως να είχε βγει πιο γρήγορα ομάδα και να μην συζητάγαμε σήμερα για τον Παναθηναϊκό.
Τώρα επειδή βλέπω ότι γίνεται πολύ κουβέντα για τις ρήξεις χιαστών, που έχει πάθει αυτό έχει γίνει πριν από 7 χρόνια (το 2006). Επανήλθε και έπαιξε κανονικά και τις τελευταίες δύο χρονιές με την Ροζάριο και την Εμελεκ. Και μάλιστα μετά από αυτόν τον τραυματισμό η Τζένοα έδωσε 13 εκ. ευρώ για να τον αποκτήσει από τη Βιγιαρεάλ.
Φυσικά στην Ευρώπη δεν έκανε την καριέρα, που θα έπρεπε. Αν την έκανε δεν θα συζητάγαμε σήμερα για Φιγκερόα και Παναθηναϊκό.
Περιμένουμε, λοιπόν, να έρθει να περάσει τα ιατρικά, να υπογράψει και μετά θα δούμε και την ετοιμότητά του. Αν γινόταν αυτή η μεταγραφή πριν πέντε χρόνια θα είχε 5.000 κόσμο στο αεροδρόμιο. Για τέτοια κλάση ποδοσφαιριστή μιλάμε.
Ας κάνουμε, λοιπόν, λίγη υπομονή να υπογράψει και μετά να τον δούμε στο γήπεδο και τότε θα μπορούμε να πούμε περισσότερα.




Πηγή : sportdog.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου