Σάββατο 9 Φεβρουαρίου 2013

Μεγάλες νίκες για Τσέλσι, Άρσεναλ




Το Λονδίνο...είχε την τιμητική του στην 26η αγωνιστική της πρέμιερ λιγκ, καθώς μετά τη νίκη της Τότεναμ επί της Νιουκάστλ, ακολούθησαν αυτές των Τσέλσι και Άρσεναλ επί των Γουίγκαν και Σάντερλαντ αντίστοιχα.
Με τέσσερις διαφορετικούς παίκτες να σκοράρουν η Τσέλσι επιβλήθηκε 4-1 της Γουίγκαν, που...μέχρι το 86΄ είχε βάλει δύσκολα στους παίκτες του Ράφα Μπενίτεθ. Ο Ραμίρες στο 25΄ και ο Αζάρ στο 56΄ έδωσαν προβάδισμα δύο τερμάτων στους «μπλε», αλλά στο 58΄ ο Μαλόνεϊ μείωσε σε 2-1. Ο Φρανκ Λάμπαρντ στο 86΄ «σφράγισε» ουσιαστικά τη νίκη της ομάδας του, ενώ στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων ο Μαρίν έδωσε διαστάσεις θριάμβου.
Αν κι έπαιζε με 10 παίκτες από το 62΄ λόγω της αποβολής του Τζένκινσον με δεύτερη κίτρινη κάρτα, η Άρσεναλ πέρασε νικηφόρα από το «στάδιο του φωτός», χάρη στο γκολ του Σάντι Καθόρλα στο 35΄.
Με το Γιώργο Καραγκούνη στον πάγκο, η Φούλαμ απέσπασε «λευκή» ισοπαλία από τη Νόριτς, ενώ χάρη στα γκολ των Χουτ (68΄) και Ζερόμ (81΄) η Στοόυκ Σίτι επικράτησε 2-1 της Ρέντινγκ, που μείωσε στο 84΄ με τον Μαριάπα.
Εμφατική νίκη επί της ΚΠΡ με 4-1 πέτυχε στην Ουαλία η Σουόνσι. Ο Μίτσου με δύο γκολ (8΄,67΄) ήταν σε ένα ακόμη παιχνίδι ο κορυφαίος των «κύκνων», ενώ σκόραραν και οι Ράνχελ (28΄) και Ερνάντες (50΄). Για τους Λονδρέζους είχε ισοφαρίσει προσωρινά στο 47΄ ο Ζαμόρα.




Πηγή : naftemporiki.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου