Πέμπτη 7 Φεβρουαρίου 2013

Η Google σχεδιάζει το δικό της λάπτοπ

Η Google σχεδιάζει το δικό της λάπτοπ


Το δικό της λάπτοπ φαίνεται να σχεδιάζει η Google με την επωνυμία Nexus.
Μέχρι σήμερα οι Nexus συσκευές έχουν γίνει σε συνεργασία με τις εταιρείες Acer, Samsung και HP όμως φαίνεται ότι η εταιρεία θέλει να παρουσιάσει και τη δική της συσκευή.
Το βίντεο που έκανε την εμφάνισή του στο YouTube δείχνει ένα νέο λάπτοπ που ξεχωρίζει για την εντυπωσιακή ανάλυση στην οθόνη του.


Το Chromebook έχει οθόνη με ανάλυση 2560 x 1700 και είναι σχεδιασμένο από την Google.
Στο παρελθόν η εταιρεία έχει συνεργαστεί με τους μεγαλύτερους κατασκευαστές για να δημιουργήσει λάπτοπ αλλά και smartphones.
Μπορεί το συγκεκριμένο βίντεο να μην είναι πραγματικό αλλά το γεγονός ότι αποσύρθηκε απ'όπου κι αν δημοσιεύτηκε δείχνει ότι κάτι κρύβει.
Λευκό Google Nexus 4
Παράλληλα υπάρχουν φήμες για κυκλοφορία ενός Google Nexus 4 σε λευκό χρώμα.
Οι φωτογραφίες του νέου Nexus 4 σε λευκό εμφανίστηκαν σε ιστοσελίδα στο Βιετνάμ, στην ιστοσελίδα Tinhte, που έχει και στο παρελθόν διαρρεύσει πληροφορίες για προϊόντα της Apple.
Περισσότερες πληροφορίες αναμένονται για τη λευκή έκδοση του Google Nexus 4 στην Mobile World Congress.
Η μαύρη έκδοση κυκλοφορεί από τον περασμένη Νοέμβριο.
Το Google Nexus 4 είναι ένα πανίσχυρο τετραπύρηνο τηλέφωνο με εντυπωσιακή οθόνη και μια σειρά από νέες λειτουργίες χάρη στο Android 4.2.

Το τηλέφωνο κατασκευάστηκε σε συνεργασία με την LG κι έχει την έκδοση Android Jelly Bean όπως είναι γνωστή η τελευταία έκδοση του Android.
Ο επεξεργαστής του τηλεφώνου είναι τετραπύρηνος Qualcomm Snapdragon S4 Pro 1.5GHz και υποστηρίζει μεγάλες ταχύτητες και 3D γραφικά.
Τα φώτα της δημοσιότητας συγκεντρώνει η οθόνη του Nexus 4 που είναι 4.7 ιντσών με ανάλυση 1280 x 768 πίξελ και πυκνότητα πίξελ 320ppi, δηλαδή περίπου όσο του iPhone 5.
Το τηλέφωνο έχει δύο κάμερες, μία 8MP στο πίσω μέρος και μία δεύτερη 1.3MP στο μπροστινό. Επίσης χάρη στο Android 4.2 μπορεί να τραβάει πανοραμικές φωτογραφίες.




Πηγή : e-go.gr


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου