Παρασκευή 8 Φεβρουαρίου 2013

Θερμή υποδοχή για Ντρογκμπά στην Πόλη (vid.)

Ο Ντιντιέ Ντρογκμπά έφτασε το απόγευμα της Παρασκευής (8/2) στην Κωνσταντινούπολη και έτυχε εντυπωσιακής αποδοχής από τους οπαδούς της Γαλατάσαραϊ.


Δύο εβδομάδες περίπου μετά την άφιξη του Γουέσλι Σνάιντερ στην Τουρκία, έφτασε και το δεύτερο σπουδαίο μεταγραφικό απόκτημα της Γαλατάσαραϊ σε αυτή την χειμερινή περίοδο, ο Ντιντιέ Ντρογκμπά.
Ο 34χρονος Ιβοριανός άσος προσγειώθηκε με προγραμματισμένη πτήση στο αεροδρόμιο "Κεμάλ Ατατούρκ" και εκεί έγινε αντικείμενο λατρείας και αποθέωσης από αρκετούς εκατοντάδες οπαδούς της "Τσιμπ Μπομ" που θέλησαν να του δώσουν μία πρώτη γεύση από το τι θα τον περιμένει στο νέο του σύλλογο.
Στη συνέχεια, ο πρωταθλητής Ευρώπης με την Τσέλσι την περασμένη σεζόν και πρώην άσος της Σανγκάη Σενχούα κατευθύνθηκε στα γραφεία της Γαλατάσαραϊ όπου είχε την πρώτη του συνάντηση με τον τεχνικό της ομάδας, Φατίχ Τερίμ.
"Δέχτηκα ένα όμορφο και θερμό χειροκρότημα από τους οπαδούς και με έκαναν πολύ χαρούμενο. Συναντήθηκα πριν λίγο για πρώτη φορά με τον Φατίχ Τερίμ, είμαι πολύ χαρούμενος που θα δουλέψω μαζί του", τόνισε κατά τη διάρκεια της τηλεοπτικής του συνέντευξης ο Ντρογκμπά και πρόσθεσε:
"Ο Εμπουέ είναι ο αδερφός μου, μιλήσαμε αρκετές φορές πριν τη μεταγραφή μου. Ο Μουρίνιο μου είπε επίσης ότι η Κωνσταντινούπολη είναι μία ωραία πόλη και η Γαλατάσαραϊ ένας σπουδαίος σύλλογος. Το έργο μας στην Ευρώπη δεν είναι εύκολο αφού η Σάλκε είναι μία πολύ καλή και σημαντική ομάδα. Έχουμε όμως στόχο τη διάκριση στο Τσάμπιονς Λιγκ".






Πηγή : sport.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου