Σάββατο 9 Φεβρουαρίου 2013

Σημαντικό βαθμό πήρε η Βέροια στο Περιστέρι



Έξι ημέρες μετά το «διπλό» επί του Ολυμπιακού, ο Ατρόμητος δεν κατάφερε να κάμψει την αντίσταση της Βέροιας στο Περιστέρι (0-0), με την ομάδα της Ημαθίας να παίρνει έναν «χρυσό» βαθμό στη μάχη που δίνει για την αποφυγή του υποβιβασμού.
Φαίνεται ότι η μεγάλη νίκη στο Καραϊσκάκη δεν είχε ξεχαστεί από τους «κυανόλευκους», οι οποίοι με το βαθμό που απέσπασαν σίγουρα δεν έμειναν ικανοποιημένοι, σε αντίθεση με τους φιλοξενούμενους, που αποδείχθηκαν «σκληρό καρύδι» κι αποφασισμένοι να παλέψουν με «νύχια και δόντια» όλα τα παιχνίδια που απομένουν.

Το ματς ήταν πολύ κακό μέχρι τα πρώτα 30 λεπτά, με τη Βέροια να προσπαθεί με αντεπιθέσεις να γίνει απειλητική και στο 31΄ λίγο έλλειψε να προηγηθεί με τον Μοκάκε, το σουτ του οποίου από πλάγια βρήκε την εξωτερική πλευρά των δικτύων. Η σειρά του Ατρομήτου να απειλήσει ήρθε ένα λεπτό μετά, όταν ο Λόπεζ απέκρουσε την προβολή του Καραγκούνη. Τη μεγάλη ευκαιρία του πρώτου μέρους είχε η Βέροια, στο 36΄, όταν ο Μοκάκε βρέθηκε απέναντι στο Ράντμαν, αλλά το πλασέ που επιχείρησε έφυγε άουτ.
Καλύτερος ήταν ο Ατρόμητος στο δεύτερο μέρος. Μέχρι το 60ο λεπτό είχε δύο καλές φάσεις για να προηγηθεί, στο 49΄ με τον Επστάιν να καθυστερεί να τροφοδοτήσει τον Καραγκούνη και στο 57΄ με την κεφαλιά του Καραμάνου να περνάει λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι. Οι γηπεδούχοι έχασαν μεγάλη ευκαιρία να πάρουν τη νίκη στο 81΄, με το Ναπολεόνι στο ντεμπούτο του με την φανέλα του Ατρόμητου να αστοχεί απο εξαιρετικά πλεονεκτική θέση.



Πηγή : naftemporiki.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου