Πέμπτη 7 Φεβρουαρίου 2013

Πρεμιέρα για τη νέα ταινία της Lacta




Πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 4 Φεβρουαρίου η πρεμιέρα της νέας κινηματογραφικής ταινίας της Lacta «Η αγάπη έρχεται στο τέλος», στον κινηματογράφο Odeon Kosmopolis.

Η ταινία είναι εμπνευσμένη από τρεις πραγματικές ιστορίες ανεκπλήρωτου έρωτα, οι οποίες στην κινηματογραφική μεταφορά τους αποκτούν happy end. Στην πρεμιέρα παρευβρέθηκαν σημαντικά πρόσωπα από το χώρο του θεάματος, καθώς και όλοι οι πρωταγωνιστές και συντελεστές της ταινίας.

Παράλληλα, 150 ζευγάρια που νίκησαν στο διαγωνισμό του σχετικού fan page της Lacta στο Facebook είχαν την ευκαιρία να παρευρεθούν στην πρεμιέρα και να παρακολουθήσουν την ταινία, με τη συνοδεία μιας σοκολάτας Lacta. Η εκδήλωση κορυφώθηκε με το party που διοργανώθηκε το ίδιο βράδυ στο club Gotham City Stage, όπου εμφανίσθηκαν live οι Onirama.

Το συγκρότημα έχει διασκευάσει τα τραγούδια που έχουν συνδεθεί τα τελευταία χρόνια με τη Lacta, ενώ ερμήνευσαν και το νέο τραγούδι «Η αγάπη έρχεται στο τέλος». «Εδώ και πολλά χρόνια η Lacta γιορτάζει μαζί με τους ερωτευμένους. Πιστεύουμε ότι κάθε ιστορία αγάπης οφείλει να έχει το δικό της χαρούμενο και αισιόδοξο τέλος. Θέλουμε οι άνθρωποι να είναι πάντα ερωτευμένοι και να εκφράζουν με κάθε τρόπο την αγάπη τους.

Με την ταινία αυτή στόχος μας ήταν να θυμίσουμε σε όλους ότι, σε όλες τις ιστορίες, η αγάπη πάντα θα έρχεται στο τέλος», ανέφερε η Ηλέκτρα Παπαναστασίου, Senior Brand Manager της Lacta. Η ταινία, σε σκηνοθεσία του Βασίλη Κεχαγιά και σενάριο του Παναγιώτη Ιωσηφέλη, θα προβάλλεται στις αίθουσες από τις 14 Φεβρουαρίου.




Πηγή : marketingweek.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου