Πέμπτη 7 Φεβρουαρίου 2013

XBOX 720, έρχεται με Kinect 2 και Blu-ray 50GB

ΧΒΟΧ 720, έρχεται με Kinect 2 και Blu-ray 50GB


Οι φήμες για το νέο ΧΒΟΧ 720 πληθαίνουν και μάλιστα κάποιες φορές διαβάζουμε και “στοιχεία” για την νέα κονσόλα της Microsoft. Αν το όνομα είναι πραγματικά ΧΒΟΧ 720 ή κάτι άλλο θα το μάθουμε κάποια στιγμή το καλοκαίρι. Τα μόνο “σίγουρα” χαρακτηριστικά που γνωρίζουμε είναι τα εξής.

XBOX 720, 8-core CPU + 8GB RAM

Το νέο ΧΒΟΧ 720 θα χρησιμοποιεί Blu-ray 50GB και μάλιστα θα συνδέεται στο internet ώστε να εξασφαλίσει ότι το παιχνίδι που χρησιμοποιείται είναι αυθεντικό. Η όλη διαδικασία θα δυσαρεστήσει όσους έχουν επενδύσει σε games από μη επίσης πηγές αλά θα εξασφαλίσει την καλύτερη δυνατή εμπειρία για τους χρήστες και φυσικά κέρδη για την Microsoft και τις εταιρείες παραγωγής παιχνιδιών.
Η χρήση CPU και GPU από την AMD θεωρείται σχεδόν βέβαιη. Λέγεται μάλιστα ότι το νέο ΧΒΟΧ 720 θα χρησιμοποιεί οχταπύρηνη CPU από την AMD x64 στο 1.6GHz, την D3D11.x 800MHz GPU και 8GB DDR3 RAM. Χαρακτηριστικά που θα επιτρέψουν στο νέο XBOX να αντέξει στο πέρασμα του χρόνου και να παραμείνει ανταγωνιστικό για πολύ καιρό.
Μαζί με όλα τα βελτιωμένα χαρακτηριστικά, καλύτερο θα είναι και το Kinect που προς το παρόν ονομάζεται Kinect 2. Μεγαλύτερη ανάλυση στους αισθητήρες και βελτιωμένη “αντίληψη” του βάθους για καλύτερη 3D εμπειρία και βελτιωμένη απόκριση στα games. Όλα αυτά κάποια στιγμή προς το καλοκαίρι του 2013. Όσο περιμένουμε το ΧΒΟΧ 720 θα παίζουμε games στο ΧΒΟΧ 360.





Πηγή : pestaola.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου