Παρασκευή 8 Φεβρουαρίου 2013

Jelly Bean: "Τρέχει" σε όλο & περισσότερες Android συσκευές

Jelly Bean:  Τρέχει  σε όλο & περισσότερες Android συσκευές


Η πιο πρόσφατη έκδοση του Android λειτουργικού, το Jelly Bean, βρίσκεται πλέον εγκατεστημένο στο 13,6% των Android smartphones και tablets.
Με άλλα λόγια, 1 στις 7 από τις παραπάνω συσκευές "τρέχουν" με Jelly Bean. Τον Ιανουάριο το αντίστοιχο ποσοστό ήταν 10%, ενώ το Δεκέμβριο 7%, συνεπώς, η αύξηση είναι σαφής.





Τη μεγάλη ώθηση έχουν δώσει οι υψηλές πωλήσεις του Samsung Galaxy S3, αλλά κι άλλες δημοφιλείς συσκευές που αναβαθμίστηκαν σε αυτή την έκδοση μέσα στο Δεκέμβριο.
Από και πέρα η αμέσως προηγούμενη έκδοση, το Ice Cream Sandwich, "τρέχει" στο 29% των Android συσκευών, ενώ τα σκήπτρα εξακολουθεί να κατέχει το Gingerbread, το οποίο βρίσκεται εγκατεστημένο στο 45,6% των Android smartphones και tablets.
Το Honeycomb δεν αποδεικνύεται ιδιαίτερα δημοφιλής αφού τρέχει μόλις στο 1,3%, ενώ το Froyo και το Eclair τρέχουν στο 8,1% και 2,2% αντίστοιχα των Android συσκευών.
Πάντως, η Google έχει ρίξει όλο το βάρος της στη δημιουργία της επόμενης έκδοσης του λειτουργικού της, το Key Lime Pie, το οποίο -εκτός απροόπτου- αναμένεται στα τέλη της άνοιξης και στόχος της είναι με αυτό να κάνει τη διαφορά.





Πηγή : e-go.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου