Δευτέρα 21 Ιανουαρίου 2013

1 εκατ. Likes στο Facebook & θα κάνει σεξ μαζί της...


1 εκατ. Likes στο Facebook & θα κάνει σεξ μαζί της...
Αν νομίζεις ότι κάθε φορά που μπαίνεις στο Facebook και κάνεις Like σε δημοσιεύσεις φίλων σου, τους δίνεις μόνο χαρά κι ικανοποίηση, καλώς ή κακώς δεν είναι της παρούσης να το αναλύσουμε, δεν πέφτεις και πολύ έξω.

Μάλιστα, στην περίπτωση του Νορβηγού, Πέτερ Κβέρνενγκ (Petter Kverneng), οι χρήστες του Facebook του «κάνουν ψυχικό». Γιατί; Φταίει ο έρωτας για ό,τι του συμβαίνει, όπως λέει και το αλησμόνητο άσμα. Ο Petter είναι ερωτευμένος τρελά με τη συμμαθήτριά του από το Λύκειο, την Κάθριν Γιόχανσεν.
Επειδή όμως απ' ότι φαίνεται ο έρωτάς του έχει μείνει ανεκπλήρωτος μέχρι τώρα κι η Κάθριν τον θέλει μόνο για φίλο της κι όχι για το κάτι παραπάνω, της πρότεινε να δοκιμάσουν κάτι διαφορετικό. Άλλωστε, το καλό το παλικάρι ξέρει κι άλλο μονοπάτι αν κι εδώ -με κάθε καλή πρόθεση το λέμε- μάλλον περισσότερο κολλάει το ρητό των προγόνων μας με το «καράβι».
Ο Petter κι η Κάθριν έβαλαν στοίχημα ότι εάν το post του μαζέψει 1 εκατομμύριο Likes, «θα του δοθεί» για να το θέσουμε κομψά… Και μάλλον το σχέδιο πέτυχε γιατί από τη στιγμή που ανέβηκε το post το απόγευμα της περασμένης Πέμπτης, συνοδευόμενο από τη φωτογραφία που βλέπεις, μέσα σε λίγες ώρες έγινε πανικός, τα Likes έπεφταν βροχή. Τα αποτέλεσμα ήταν το post να πιάσει το ποθητό εκατομμύριο και να έχει πάρει φόρα για τα δύο εκατομμύρια Likes!
Τώρα αν η Κάθριν το υπολόγιζε αυτό ή όχι κι εάν το έχει μετανιώσει τώρα, δεν μπορούμε να το γνωρίζουμε. Ευτυχώς που δεν έκαναν συμφωνία για ακόμη μεγαλύτερα προνόμια σε περίπτωση που τιναζόταν η μπάνκα στον αέρα όπως κι έγινε γιατί δεν τη βλέπαμε την Κάθριν καλά. Πάντως, οι δυό τους έχουν δηλώσει ότι θα τηρήσουν το λόγο τους παρά το γεγονός ότι η όλη ιστορία ξεκίνησε ως αστείο.
Φανταζόμαστε ότι βίντεο- ντοκουμέντο δε θα έχουμε στη διάθεσή μας κι ίσως και καλύτερα... Θα αρκεστούμε μόνο στο να τους πιστέψουμε.




Πηγή : e-go.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου