Παρασκευή 25 Ιανουαρίου 2013

Καταιγίδα στην Τούμπα


Επίδειξη δύναμης από τον ΠΑΟΚ και πανηγυρική πρόκριση με 6-0 επί της Καλλιθέας

Κάλλιο αργά παρά ποτέ. Ο ΠΑΟΚ αγωνίστηκε χθες σαν ΠΑΟΚ και αποκατέστησε την τάξη όσον αφορά την υπόθεση της πρόκρισης στις «8» του Κυπέλλου. Ξέσπασε στο παιχνίδι με αντίπαλο την Καλλιθέα στην Τούμπα και όχι μόνον ανέτρεψε το 2-0 του Ελ Πάσο, αλλά κέρδισε με το εντυπωσιακό 6-0 την Καλλιθέα, παίρνοντας πανηγυρική πρόκριση και δικαιώνοντας τον Γιώργο Δώνη.
Το 1-0 έγινε στο 6' με κεφαλιά του Αθανασιάδη έπειτα από σέντρα του Λίνο. Ο επιθετικός του ΠΑΟΚ δεν σταμάτησε εκεί. Σκόραρε δύο ακόμη φορές, στο 41' και στο 56', κάνοντας το 4-0 και το 6-0 αντίστοιχα, πετυχαίνοντας χατ τρικ. Το 2-0 έγινε με κεφαλιά του Λάζαρ στο 12'. Το 3-0 έγινε με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Λόρενς στο 39'. Στη φάση αυτή ο Βιγιαρέχο σταμάτησε την μπάλα με το χέρι πάνω στη γραμμή της εστίας έπειτα από πλασέ του Κατσικά και αποβλήθηκε. Το 5-0 έκανε ο Κατσουράνης με κεφαλιά.
Ο Πάμπλο Γκαρσία έπειτα από δυόμισι μήνες επέστρεψε στην ενεργό δράση και αποθεώθηκε από τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ όταν μπήκε ως αλλαγή στο 62'. «Ηταν σαν να έκανα ξανά ντεμπούτο», δήλωσε και συνέχισε: «Θα υπερασπίζομαι αυτή τη φανέλα μέχρι θανάτου. Καταλαβαίνω ότι δεν είναι κάτι φυσιολογικό το να λείπεις τόσο καιρό. Οταν αισθανθώ ότι είμαι πρόβλημα για την ομάδα, εγώ ο ίδιος θα μαζέψω τα πράγματά μου και θα φύγω. Αν δεν με θέλουν, να μου το πουν και εγώ θα φύγω».
Ο Γιώργος Δώνης κλήθηκε να σχολιάσει το πάθος των ποδοσφαιριστών του στο χθεσινό παιχνίδι, για να πει: «Δεν υπάρχει παθόμετρο. Αυτοί οι παίκτες από το καλοκαίρι δουλεύουν πολύ σκληρά και ήταν άδικο όταν έρχονται ένα-δύο άσχημα αποτελέσματα να ισοπεδώνουμε αυτά που έκαναν».
«Ο ρυθμός του ΠΑΟΚ ήταν καταιγιστικός. Ηταν ένα καλό μάθημα για εμάς» δήλωσε ο Γιάννης Παπακώστας.
Την κίτρινη κάρτα είδαν οι Αρβανίτης, Μαρουκάκης.
Την κόκκινη κάρτα είδε ο Βιγιαρέχο στο 38'
Ο Μήτσιος από την Ηπειρο, σε ένα ήρεμο παιχνίδι, έκανε το μεγάλο λάθος στο 85' αφού δεν υπέδειξε ένα πεντακάθαρο πέναλτι υπέρ της Καλλιθέας.
ΠΑΟΚ: Γλύκος, Κωνσταντινίδης, Κατσικάς, Ιντζίδης, Λίνο, Κάτσε, Κατσουράνης (62' Γκαρσία), Λάζαρ (61' Κίτσιου), Λόρενς (62' Ρομπέρ), Σαλπιγγίδης, Αθανασιάδης.
ΚΑΛΛΙΘΕΑ: Κατσούλης, Χριστοφιλέας, Αρβανίτης, Φερέιρα, Βιγιαρέχο, Καλτσάς (68' Κατσικογιάννης), Ατματζίδης (75' Ματσούκας), Σταύρου, Φαγιέ, Μαρουκάκης, Ντακόλ (46' Μουσταφίδης).



Πηγή : tanea.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου