Σάββατο 26 Ιανουαρίου 2013

Παρουσιάστηκε η νέα Repsol Honda

Παρουσιάστηκε η νέα Repsol Honda

Σε αγωνιστικούς ρυθμούς μπαίνουν σιγά-σιγά οι ομάδες του πρωταθλήματος του Moto GP, παρουσιάζοντας τις μοτοσικλέτες τους ενόψει της νέας σεζόν.

Το χορό των αποκαλυπτηρίων συνέχισε η Repsol Honda, η οποία στη Μαδρίτη έδωσε στη δημοσιότητα τη νέα την RC213V.

Τη μοτοσικλέτα της νέας σεζόν, καθώς επίσης και τους αναβάτες της παρουσίασε η Repsol Honda στη Μαδρίτη. Μετά από χρόνια η Honda έκανε αλλαγές στα γραφικά της μοτοσικλέτας, γιορτάζοντας με τον κατάλληλο τρόπο τα 19 χρόνια συνεργασίας με την Honda.

Χαρούμενος για την παρουσίαση της νέας μοτοσικλέτας παρουσιάστηκε ο Ντάνι Πεδρόσα.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι εδώ και που είχα την ευκαιρία να αποκαλύψω τη μοτοσυκλέτα με τα νέα χρώματα. Αγωνιζόμασταν με τα προηγούμενα σχέδια για μεγάλο διάστημα και ήταν ώρα για αλλαγή. Η φετινή μοτοσυκλέτα έχει μια φρέσκια προσέγγιση, πράγμα που θα μας δώσει ώθηση και στους αγώνες.

Ελπίζω να αρέσει και στους φίλους της ομάδας μας. Ανυπομονώ να ξεκινήσουν οι δοκιμές. Ανυπομονώ να ανέβω στη μοτοσυκλέτα, να διασκεδάσω και να δω ποια νέα εξαρτήματα θα χρησιμοποιήσουμε στον πρώτο αγώνα
», ήταν τα λόγια του Πεδρόσα.

Εμφανώς ενθουσιασμένος ήταν ο Μαρκ Μάρκες, ο οποίος το 2013 θα οδηγεί στα γκριντ του Moto GP, αντικαθιστώντας τον Κέσεϊ Στόνερ.

«Ανυπομονούσα γι’ αυτήν την στιγμή. Νιώθεις πολύ ικανοποιημένος βλέποντας τη μοτοσυκλέτα με τα νέα χρώματα και τα λογότυπα της Repsol και του HRC. Το άλμα μου στη μεγάλη κατηγορία είναι σαν ένα όνειρο που γίνεται πραγματικότητα. Νιώθω σαν ένα παιδί που παίρνει δώρο. Μου άρεσε πολύ η εκδήλωση και μπόρεσα να συνειδητοποιήσω ότι η προσοχή του Τύπου για το MotoGP είναι έτη φωτός μπροστά από την αντίστοιχη για τη Moto2».

Δείτε εδώ βίντεο από την παρουσίαση:








Πηγή : sport-fm.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου