Δευτέρα 21 Ιανουαρίου 2013

Η Sony παρουσίασε υπολογιστή-ταμπλέτα πάχους 6,9 χιλιοστών


amazon планшетник планшетный компьютер Киндл файер
Φωτογραφία: Amazon.com
Η εταιρεία Sony Mobile παρουσίασε την Android ταμπλέτα Xperia Tablet Ζ με οθόνη 10,1 ιντσών, η οποία έχει πάχος 6,9 χιλιοστά, γεγονός που καθιστά το συγκεκριμένο μοντέλο το πιο λεπτό μεταξύ των ανταγωνιστών του.
Το πάχος της νέας ταμπλέτας είναι μικρότερο ακόμη και από το πιο συμπαγές iPad μίνι της Apple, του οποίου το πάχος είναι 7,2 χιλ. Το βάρος της ταμπλέτας της Sony είναι 495 γρ. Για σύγκριση το iPad τέταρτης γενιάς ζυγίζει περισσότερο από 650 γρ. Σε αντίθεση με τα προηγούμενα μοντέλα ταμπλετών της Sony, όταν η εταιρεία πειραματιζόταν με πιο στρογγυλεμένα σχήματα, η Xperia Tablet Z έχει απλό ορθογώνιο σχήμα.
Η συσκευή διαθέτει μια οθόνη με ανάλυση 1920 x 1200 pixels, που είναι μικρότερη από το iPad τελευταίων γενεών και το Google Nexus 10. Στην ταμπλέτα έχει τοποθετηθεί ένας τετραπύρηνος επεξεργαστής συχνότητας 1,5 GHz και 2 GB μνήμης RAM. Το νέο προϊόν αποσκοπεί στην ιαπωνική αγορά, όπου το Xperia Tablet Z θα κυκλοφορήσει την άνοιξη του τρέχοντος έτους, σε τιμή που δεν ακόμη καθοριστεί.




Πηγή : greek.ruvr.ru

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου