Σάββατο 26 Ιανουαρίου 2013

Λάζαρ: «Κύπελλο και Champions League»


Λάζαρ: «Κύπελλο και Champions League» | onsports.gr


Φυσιολογική χαρακτήρισε τη νίκη του ΠΑΟΚ επί τις Καλλιθέας ο Κοστίν Λάζαρ, ενώ επισήμανε πως φέτος στόχος είναι η κατάκτηση του Κυπέλλου και η έξοδος στο Champions League.
«Είμαι χαρούμενος για το γεγονός ότι κερδίσαμε το παιχνίδι και πήραμε την πρόκριση, και πλέον το κλίμα στην ομάδα είναι ακόμη καλύτερο, σε ό,τι έχει να κάνει και με την αυτοπεποίθηση μας. Κι αυτό είναι κάτι που θα μας βοηθήσει, ενόψει και του αγώνα πρωταθλήματος με την Ξάνθη», είπε αρχικά ο Ρουμάνος μέσος του ΠΑΟΚ.
Για την πρόκριση επί τις Καλλιθέας, σημείωσε: «Θεωρώ ότι αυτό που συνέβη το βράδυ της Πέμπτης ήταν κάτι το απολύτως φυσιολογικό, με την έννοια ότι εμείς είμαστε η μεγάλη ομάδα, που αγωνίζεται στην πρώτη κατηγορία, κι ο αντίπαλος μας η πιο μικρή, αφού μετέχει σε μια κατηγορία χαμηλότερη. Συνεπώς, ήταν απολύτως φυσιολογικό για εμάς να εξασφαλίσουμε την πρόκριση και να συνεχίσουμε την πορεία μας στη διοργάνωση του κυπέλλου. Κόντρα στην Καλλιθέα κάναμε ένα καλό παιχνίδι και θέλαμε να δείξουμε ότι έχουμε μια καλή ομάδα, που αποτελείται από καλούς παίκτες».

Απαντώντας στο γιατί ο ΠΑΟΚ δεν έπιασε ανάλογη απόδοση και στα προηγούμενα παιχνίδια, επισήμανε: «Προκειμένου να κάνεις καλή και δυνατή ομάδα, χρειάζεσαι χρόνο. Άρα, θα πρέπει να είμαστε υπομονετικοί, προκειμένου να φανεί καλύτερα η δουλειά που κάνουμε στις προπονήσεις».
Για τον βασικό στόχο του ΠΑΟΚ την φετινή σεζόν ξεκαθάρισε: «Από τη στιγμή που είναι δύσκολο να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα, ουσιαστικά η κατάκτηση του κυπέλλου συνιστά τον μοναδικό στόχο για εμάς. Και θα πρέπει να κάνουμε τα πάντα, προκειμένου στο τέλος να πάρουμε το Κύπελλο. Φυσικά, δεν ξεχνάμε και την πρόκληση του Τσάμπιονς Λιγκ. Αν θα παίζουμε καλά και διατηρηθούμε στη δεύτερη θέση και μετά τη διαδικασία των αγώνων για τα πλέι οφ, θα έχουμε την δυνατότητα να διεκδικήσουμε την πρόκριση μας στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ».
Για την επίσκεψη του Ιβάν Σαββίδη στα αποδυτήρια πριν και μετά το ματς με την Καλλιθέα σχολίασε: «Ήρθε πράγματι και μας μίλησε. Μας έδωσε αυτοπεποίθηση και, γενικότερα, μας έκανε καλό η παρουσία του».




Πηγή : onsport.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου