Πέμπτη 16 Μαΐου 2013

Ρωτούσε πότε θα τελειώσει η ανάκριση για να πάει για φαγητό ο 20χρονος Ολλανδός ανιματέρ



Στον Εισαγγελέα οδηγείται, σήμερα Πέμπτη ο 20χρονος Ολλανδός, που τη νύχτα της Τρίτης μαχαίρωσε 20 φορές ένα 11χρονο αγόρι από τη Ρωσία, επειδή το παιδί ... ζήτησε πίσω τα πραγματά του, τα οποία είχε κλέψει ο ίδιος, δηλαδή ένα iPad και ένα κινητό τηλέφωνο.
Ο 20χρονος Ολλανδός, απολύτως ψύχραιμος στην απολογία του, άφησε εμβρόντητους ακόμα και τους αστυνομικούς, εξιστορώντας καρέ - καρέ το χρονικό της τραγωδίας που λίγο έλειψε να στοιχίσει τη ζωή στο 11χρονο αγόρι.
Όπως αποκάλυψε ήταν σίγουρος ότι είχε σκοτώσει το παιδί και αφού πλύθηκε από τα αίματα, πήγε και συνέχισε τη δουλειά του ως ανιματέρ, με σκοπό να επιστρέψει στον τόπο του εγκλήματος για να θάψει το πτώμα.
Ωστόσο, ο ίδιος ζήτησε συγγνώμη από την οικογένεια του παιδιού. Και φυσικά, δήλωσε μετανιωμένος για την τροπή της υπόθεσης.
Εν τω μεταξύ, σύμφωνα με ολοένα και περισσότερες πληροφορίες που μεταδίδουν τα μέσα ενημέρωσης στην Κρήτη, ο 20χρονος φαίνεται να μην είχε συναίσθηση της σοβαρότητας της πράξης του.
Χαρακτηριστικό είναι ότι ο Ολλανδός αφού διηγήθηκε όσα είχαν συμβεί, αγωνιούσε για το πότε θα τελειώσει η ανάκριση, πότε θα φάει, πότε θα πάρει το μισθό του, για να φύγει και να επιστρέψει... στην καθημερινότητά του.
Σταθερή η κατάσταση του 11χρονου
Κρίσιμη αλλά σταθερή χαρακτηρίζεται η κατάσταση της υγείας του 11χρονου, μετά τη βάναυση επίθεση που δέχθηκε.
Οι γιατροί αναφέρουν πως θα πρέπει να παρέλθει το πρώτο και κρίσιμο 48ωρο, προκειμένου να πουν με βεβαιότητα ότι έχει διαφύγει τον κίνδυνο.
Το αγοράκι βρίσκεται από χθες Τετάρτη στο χειρουργείο. Με τα τραύματα που δημιουργήθηκαν στον θώρακά του, τρύπησε η μεμβράνη που καλύπτει τους πνεύμονες.
Η μητέρα του εξακολουθεί να είναι σε κατάσταση σοκ και βρίσκονται συνεχώς στο πλευρό της ψυχολόγοι, προκειμένου να της παράσχουν υποστήριξη.
Το αγόρι επισκέφθηκαν χθες το μεσημέρι ο υπουργός Υγείας, Ανδρέας Λυκουρέντζος, καθώς και ένας διπλωμάτης της ρωσικής πρεσβείας, προκειμένου να ενημερωθούν για την κατάσταση της υγείας του.
Τίποτα δεν προμήνυε την τραγωδία...
Ένα νέο, γεμάτο διάθεση για ζωή, δείχνουν τα μηνύματα στον προσωπικό λογαριασμό του Ολλανδού στο Facebook, με τίποτα να μην προμηνύει τα τραγικά που ακολούθησαν.
Στη σελίδα του 20χρονου ο νεαρός καταγράφει μέσω σύντομων μηνυμάτων τις όμορφες στιγμές χαλάρωσης που περνούσε, αρχικά σε διακοπές με την οικογένειά του και κατόπιν μόνος του ως εργαζόμενος.
Στις 5 Μαΐου η οικογένειά του έφυγε για την Ολλανδία με το νεαρό να μένει πίσω, καθώς είχε πιάσει δουλειά σε ξενοδοχείο στο Ηράκλειο.


Οι αναρτήσεις του 20χρονου δράστη

 


 


 





Πηγή : news247.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου