Δευτέρα 13 Μαΐου 2013

Το τσιφτετέλι που χάρισε τη νίκη στο Νίκο Γκάνο

Ο Νίκος Γκάνος ξεχώρισε στο χθεσινό "Your Face Sounds Familiar", το οποίο ήταν αφιερωμένο στην Eurovision. Ο νεαρός ποπ σταρ ήταν ο νικητής του πέμπτου live, τραγουδώντας και χορεύοντας ένα τσιφτετέλι, μεταμφιεσμένος σε Σερτάμπ!

Σε προηγούμενα live έχει εμφανιστεί ως Justin Timberlake, John Lennon και George Michael, αλλά χθες ήταν η πρώτη φορά που ο Νίκος Γκάνος μεταμφιέστηκε σε... κάτι που θύμιζε γυναίκα. Παρουσίασε το "Every Way That I Can", με το οποίο η Σερτάμπ Ερενέρ είχε χαρίσει στην Τουρκία την πρώτη θέση στο μουσικό διαγωνισμό της Eurovision το 2003..

Τέλεια βγαλμένο φρύδι, έντονο μακιγιάζ, ξώπλατο μπλουζάκι και εξαιρετική κίνηση γοφού!

"Δεν μπορώ να το πιστέψω ότι το έκανα αυτό. Μάλλον θα το δω μετά και θα κλαίω από τα γέλια", δήλωσε ο Νίκος Γκάνος μετά την εμφάνισή του.

Οι κριτές, Αλέξανδρος Ρήγας, Γεράσιμος Γεννατάς, Κατερίνα Γκαγκάκη και Μπέσυ Μάλφα, με special guest τη Δάφνη Μπόκοτα, και οι ψήφοι του κοινού καθόρισαν τον νικητή της βραδιάς.

Στο τέλος της εκπομπής, ο Νίκος Γκάνος ανακοίνωσε ότι προσφέρει το χρηματικό του έπαθλο στο Σύλλογο "Φλόγα" για τα παιδιά με νεοπλασματική ασθένεια.

Δείτε την εμφάνιση του Νίκου Γκάνου στο 5ο live του "YFSF":





Πηγη : nooz.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου