Πέμπτη 16 Μαΐου 2013

Στην πίστα του Silverstone η αποκάλυψη του Gran Turismo 6


Στο θρυλικό Silverstone και σε μια εκδήλωση για τον εορτασμό των 15 χρόνων του Gran Turismo  η Sony αποκάλυψε την πιο πρόσφατη έκδοση της πλέον επιτυχημένης σειράς παιχνιδιών για το PlayStation -με συνολικές πωλήσεις 70 εκατομμυρίων αντιτύπων .

Εκεί βρέθηκε ο δημιουργός του Gran Turismo, Kazunori Yamauchi και μεταξύ των εκπλήξεων ήταν η δοκιμαστική επίδειξη του GT6 στη διάσημη πίστα. Ετσι, οι προσκεκλημένοι είχαν τη δυνατότητα να δοκιμάσουν το παιχνίδι στους χαρακτηριστικούς κυκλικούς σταθμούς Gran Turismo, προτού δοκιμαστούν στην πραγματική πίστα με αυτοκίνητα που προσέφεραν οι Audi, Ford, Jaguar, KTM, Mercedes-Benz, Nissan και Toyota.

Στο GT6 για το PlayStation 3, ο «Προσομοιωτής Πραγματικής Οδήγησης» υπόσχεται να αγγίξει νέα επίπεδα ρεαλιστικότατης. Επίσης θα παρουσιαστούν για πρώτη φορά εντυπωσιακές νέες πίστες και αυτοκίνητα, καθώς και ένα βελτιωμένο περιβάλλον χρήσης. Παράλληλα, το παιχνίδι θα παρέχει διευρυμένη συνδεσιμότητα με άλλες συσκευές, όπως smartphones και tablets και περισσότερες λειτουργίες σύνδεσης με τα κοινωνικά δίκτυα και την κοινότητα των εκατομμυρίων πιστών φίλων του προσομοιωτή.

Στο GT6, θα εξακολουθήσουν να υπάρχουν όλα τα αυτοκίνητα και οι πίστες του Gran Turismo 5, το οποίο πούλησε περισσότερα από 10 εκατομμύρια αντίτυπα από την κυκλοφορία του το 2010. Θα υπάρξουν, όμως, και αξιοσημείωτες προσθήκες στην ήδη εντυπωσιακή συλλογή ιστορικών αυτοκινήτων, αυτοκινήτων δρόμου και των πιο πρόσφατων αγωνιστικών αυτοκινήτων, η οποία θα αριθμεί συνολικά 1.200 οχήματα κατά την κυκλοφορία του παιχνιδιού, ενώ νέα αυτοκίνητα θα προστίθενται συνεχώς μέσω της διαδικτυακής λειτουργίας. Α

Αρκετές χιλιάδες αεροδυναμικά και άλλα εξαρτήματα θα είναι διαθέσιμα για όλα σχεδόν τα οχήματα, ενώ οι παίκτες θα μπορούν να προσαρμόσουν τα αυτοκίνητά τους σύμφωνα με τις προτιμήσεις τους στο μέγιστο δυνατό επίπεδο.

Η διάσημη βρετανική πίστα Silverstone θα είναι μία από τις επτά νέες τοποθεσίες του Gran Turismo 6, που θα φτάσουν συνολικά τις 33 και θα διαθέτουν 71 διαφορετικές διαμορφώσεις, 19 από τις οποίες θα είναι ολοκαίνουργιες. Θα υπάρχουν, επίσης, τακτικές προσθήκες με νέες πίστες που θα γίνονται διαθέσιμες μέσω διαδικτύου. Η βελτιωμένη λειτουργία δημιουργίας πίστας θα προσφέρει δεκάδες τετραγωνικών χιλιομέτρων μοναδικών τοπίων, ανάμεσα στα οποία και το μαγευτικό σκηνικό της Ανδαλουσίας.

Επιπλέον, η δημιουργία πίστας θα περιλαμβάνει μια ολοκαίνουργια λειτουργία δεδομένων GPS, που θα αυξήσει την ευελιξία στη δημιουργία διαδρομών για το παιχνίδι.




Πηγή : protothema.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου