Σάββατο 18 Μαΐου 2013

Η 44χρονη Christy Turlington επιστρέφει στον CK

Επιστρέφει στη θέση της αφού ήταν το επίσημο πρόσωπο της εταιρίας Calvin Klein από το 1987 έως τo 2007. Ο λόγος για την Christy Turlington, η οποία μετά από το σύντομο διάλειμμα της από την πρωτοκαθεδρία στις καμπάνιες του οίκου Calvin Klein κάνει ένα δυναμικό comeback.

H Christy, μαζί με την Elle Macpherson, τη Naomi Campbell και την Claudia Schiffer αποτέλεσαν τη θρυλική τετράδα του modelling στα 90's.

H Lara Stone -μέχρι πρότινος Calvin Klein girl- αναγκάστηκε να πάρει άδεια μητρότητας και έτσι οι ιθύνοντες του οίκου έπρεπε να την αντικαταστήσουν. Αντί όμως να αναζητήσουν ένα φρέσκο πρόσωπο αποφάσισαν να απευθυνθούν σε κάποια με μεγάλη εμπειρία.


Η Christy μπορεί σήμερα να έχει κλείσει τα 44 της χρόνια, έχει όμως την ίδια φρεσκάδα και φυσική κατάσταση που είχε και πριν από 20 χρόνια.

Η Turlington, αναγκάστηκε να βρει baby sitter για τα δύο της παιδιά και να φτιάξει βαλίτσες για το Πουέρτο Ρίκο όπου έγινε η φωτογράφηση από τον Mario Sorrenti. Ανμένουμε το αποτέλεσμα το Φθινόπωρο του 2013 στα σέξι εσώρουχα της εταιρίας.






Πηγή : nooz.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου