Παρασκευή 15 Μαρτίου 2013

Στις 27 Μαρτίου οι εκλογές του Ερασιτέχνη ΟΦΗ

image


Στις 27 Μαρτίου στις 4 το μεσημέρι στα γραφεία του Ερασιτέχνη ΟΦΗ στην Οδό Ισαύρων 93 στο γήπεδο «Θ. Βαρδινογιάννης» θα πραγματοποιηθεί η Τακτική Γενική Συνέλευση της ΠΑΕ ΟΦΗ στην οποία θα εκλεγεί και η νέα διοίκηση καθώς και ο νέος πρόεδρος από την στιγμή που ο Β. Ξημέρης δεν θα είναι εκ νέου υποψήφιος.
Ο απερχόμενος πρόεδρος της ΠΑΕ ΟΦΗ μετά από 17 συναπτά έτη παρουσίας στην προεδρία του Ερασιτέχνη ΟΦΗ αποφάσισε να μην διεκδικήσει εκ νέου την θέση του προέδρου και επικρατέστερος αντικαταστάτης του παρουσιάζεται ο αντιπρόεδρος του Ερασιτέχνη ΟΦΗ Παναγιώτης Αντωνακάκης που φαίνεται ότι θα κατεβάσει και το μοναδικό ψηφοδέλτιο στην εκλογική διαδικασία καθώς αυτή την στιγμή δεν φαίνεται να υπάρχει ενδιαφέρον από άλλα άτομα για συγκρότηση και άλλου ψηφοδελτίου.
Αναλυτικά στην πρόσκληση του για την Τακτική Γενική Συνέλευση ο Ερασιτέχνης ΟΦΗ αναφέρει:
«Το Διοικητικό Συμβούλιο του Ερασιτέχνη ΟΦΗ στη συνεδρίαση του στις
06 Μαρτίου 2013 αριθμός πρακτικού 53 αποφάσισε ομόφωνα και καλεί τα Μέλη του Σωματείου σε Τακτική Γενική Συνέλευση, σύμφωνα με το καταστατικό του, άρθρο 5 παράγραφο Ά, που θα πραγματοποιηθεί στις 27 Μαρτίου 2013 ημέρα Τετάρτη και ώρα 16:00 στα γραφεία του Σωματείου οδός Ισάυρων 93 στο γήπεδο ποδοσφαίρου «Θεόδωρος Βαρδινογιάννης» με θέματα ημερησίας διατάξεως :
Εκλογή Εφορευτικής Επιτροπής
Λογοδοσία και απολογισμός της απερχόμενης διοίκησης
Οικονομικός απολογισμός και ανάγνωση εκθέσεως της εξελεγκτικής επιτροπής
Αρχαιρεσίες για την ανάδειξή νέου Διοικητικού Συμβουλίου και Εξελεγκτικής Επιτροπής.
Σε περίπτωση μη απαρτίας, η Γενική Συνέλευση θα πραγματοποιηθεί την επόμενη ημέρα 28 Μαρτίου 2013 την ίδια ώρα, στον ίδιο τόπο και με τα ίδια θέματα ημερησίας διάταξης όπως το καταστατικό ορίζει.
Προθεσμία υποβολής υποψηφιοτήτων, θα γίνονται δεκτές μέχρι τις 22 Μαρτίου ημέρα Παρασκευή και ώρα 20:30 στα γραφεία του Σωματείου, οδός Ισάυρων 93 στο Ηράκλειο και στον Γενικό Γραμματέα του Δ.Σ. κ. Σπυριδάκη Παναγιώτη και μόνο.
Εντολή Δ.Σ. ΟΦΗ
Ο Πρόεδρος Ο Γενικός Γραμματέας»





Πηγή : sportfm.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου