Πέμπτη 14 Μαρτίου 2013

Γεωργούλης: Αποκάλυψε πως έχει δει ερωτικά τη Νία Βαρντάλος!

Γεωργούλης: Αποκάλυψε πως έχει δει ερωτικά τη Νία Βαρντάλος!


Μια αποκάλυψη έκανε εχθές στην εκπομπή "Πρωινό mou" ο Αλέξης Γεωργούλης. Ο γοητευτικός ηθοποιός αποκάλυψε πως όταν έπαιξαν μαζί με τη Νία Βαρντάλος στην ταινία "Γάμος αλά ελληνικά', την είδε ερωτικά!
Εκείνο το διαστήμα είχαν γραφτεί κάποια δημοσιεύματα τα οποία ήθελαν το ηθοποιό να έχει σχέση με την συμπρωταγωνίστρια του, γεγονός που ο Αλέξης Γεωργούλης, διέψευσε λέγοντας μάλιστα, "Έχω δει ερωτικά την Νία, αλλά δεν έγινε τίποτα μεταξύ μας".
Ο Αλέξης Γεωργούλης είναι από τους λίγους ηθοποιούς που παραδέχτηκε πως συνήθως υπάρχει έλξη με τις συμπρωταγωνίστριές του στις ερωτικές σκηνές. Συγκεκριμένα ανέφερε, "Αυτό είναι πρόβλημα! Και να μη σου αρέσει η άλλη, καθώς μπαίνεις στη διαδικασία, αφήνεις το εγώ σου λίγο στην άκρη και δεν σκέφτεσαι, για παράδειγμα, ποια θα ήθελες εσύ να έχεις για κοπέλα. Μπαίνεις στον ρόλο και, επειδή το λέει το σενάριο, αισθάνεσαι έλξη". "Τις περισσότερες φορές δηλώνουμε εμείς οι ηθοποιοί πως δεν υπάρχει έλξη στη δουλειά, για να μην αισθάνεται ανασφάλεια ο/η σύντροφος".

Επίσης μίλησε για το πως βλέπει το ενδεχόμενο να κάνει οικογένεια, "Το να κάνω οικογένεια μου φαίνεται σαν εφιάλτης! Δεν είναι ότι δεν θέλω να κάνω παιδιά, αλλά ούτε το κυνηγάω", προσθέτοντας πως η απόκτηση ενός παιδιού είναι τεράστια ευθύνη.

Τέλος, ο ηθοποιός επισήμανε ότι του αρέσει το απρόβλεπτο, ενώ παραδέχθηκε πως έχει πέσει στα πατώματα για μία γυναίκα και, μάλιστα, έκανε τρία χρόνια να την ξεπεράσει!
Δείτε τα βίντεο με την συνέντευξη του ηθοποιού






Πηγή : madata.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου