Παρασκευή 15 Μαρτίου 2013

Η ... απιστία του Τσαλίκη!

Η ... απιστία του Τσαλίκη!

Ενα περίεργο ερωτικό τρίγωνο δημιουργήθηκε ανάμεσα στον Γιώργο Τσαλίκη, την Κατερίνα Ζαρίφη και τη Λάουρα Νάργες. Και όλα αυτά εν αγνοία της Δώρας, της συζύγου του δημοφιλούς τραγουδιστή.

Τόπος του ροζ σκανδάλου; το πλατό, μια και όλα έγιναν για τις ανάγκες του video clip του τραγουδιού «Δεν σου κάνω τον άγιο». Η επιτυχία, σε μουσική Αλέκου Χρυσοβέργη, στίχους Σπύρου Γιατρά και remix Νίκου Σουλιώτη - Κωνσταντίνου Παντζή,  οπτικοποιήθηκε  από τον Μανώλη Τζιράκη, με τα γυρίσματα να πραγματοποιούνται σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο σε περιοχή της ανατολικής Αττικής. Ο Γιώργος Τσαλίκης μετά το «Dancing with the stars», ξανασυνάντησε τη Λάουρα Νάργες, το έτερόν του ήμισυ, που στο κλιπ υποδύεται τη σύζυγό του. Ομως, ο Τσαλίκης αποδεικνύεται αρκετά ζωηρός, μια και δεν μπορεί να αντισταθεί στον πειρασμό μιας γυναίκας με πλούσιες καμπύλες, την οποία υποδύεται η Κατερίνα Ζαρίφη.

Πώς εκτυλίσσεται το χρονικό της απιστίας; Ο τραγουδιστής ενώ είναι με τη σύζυγό του (που υποδύεται, όπως είπαμε, η Λάουρα Νάργες) φεύγει από το σπίτι τους και πηγαίνει στο σπίτι της Ζαρίφη, όπου γίνονται «Σόδομα και Γόμορρα» με το πάθος να κυριεύει την ατμόσφαιρα. Οταν μετά από όλα αυτά ο τραγουδιστής επιστρέφει στο σπίτι, η Λάουρα τα έχει μάθει όλα και του κάνει μεγάλη σκηνή, με πολλές εντάσεις και διαπληκτισμούς. Και μπορεί στο κλιπ να υπάρχουν σκηνές με την ένταση να χτυπάει κόκκινο, δεν συνέβη όμως το ίδιο στα διαλείμματα και στα backstage του video clip.  Το κλίμα ήταν ιδιαίτερα ευχάριστο, αφού συνέχεια γίνονταν πλάκες και ο τραγουδιστής είχε τρελά κέφια. Η Κατερίνα Ζαρίφη, που έχει δικό της ξεχωριστό στιλ, αλλά και πηγαίο χιούμορ, δεν μπορούσε να συγκρατήσει τα γέλια της, αφού ο Γιώργος Τσαλίκης την πείραζε συνέχεια. Η Λάουρα Νάργες σε στιλ pin up girl δεν σταμάτησε στιγμή να μιλάει και να κάνει πλάκα στην κάμερα, όλο ενέργεια. «Περάσαμε πάρα πολύ ωραία. Ηταν καταπληκτικά! Γελάσαμε πολύ και χαίρομαι που τη δουλειά μου την ακολουθούν οι συνεργάτες μου, οι φίλοι μου και ελπίζω να αρέσει και στον κόσμο» δήλωσε ο τραγουδιστής  Γιώργος Τσαλίκης. Και μέσα σε όλα αυτά κατά τη διάρκεια του clip εμφανίζεται η... Ελένη Λουκά σε ρόλο-έκπληξη.




Πηγή : madata.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου