Πέμπτη 14 Μαρτίου 2013

«Χτύπησαν» Μπάιντεν και Μπιγιονσέ


Η τραγουδιστρια Μπιγιονσέ και η τηλεπερσόνα Κιμ Καρντάσιαν έπεσαν θύματα της επίθεσης χάκερ
Η τραγουδιστρια Μπιγιονσέ και η τηλεπερσόνα Κιμ Καρντάσιαν έπεσαν θύματα της επίθεσης χάκερ

Στα «δίχτυα» των χάκερ πιάστηκαν τρανταχτά ονόματα του Χόλιγουντ αλλά και της αμερικανικής πολιτικής σκηνής, που είδαν να δημοσιεύονται προσωπικά και οικονομικά αρχεία σε ιστοσελίδα. 

Η τραγουδίστρια Μπιγιονσέ και ο σύζυγός της Jay-Z, μαζί με τον Μελ Γκίμπσον, την τηλεπερσόνα Κιμ Καρντάσιαν και την Πάρις Χίλτον είδαν να βγαίνουν στη φόρα λεπτομέρειες για τις πιστωτικές τους κάρτες, τις υποθήκες, τα δάνειά τους, ακόμη και τα στοιχεία επικοινωνίας τους, όπως ανέφερε η ιστοσελίδα TMZ.com.
Μεταξύ των κυβερνητικών αξιωματούχων που έπεσαν θύματα των χάκερ ήταν ο αντιπρόεδρος των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν, η πρώην υπουργός Εξωτερικών Χίλαρι Κλίντον και ο διευθυντής του FBI Ρόμπερτ Μίλερ. Ανάμεσα στα προσωπικά δεδομένα που δημοσιοποιήθηκαν ήταν ακόμη και στοιχεία των τραπεζικών τους καταθέσεων.
Δεν είναι η πρώτη φορά που το Χόλιγουντ δέχεται κυβερνοεπιθέσεις. Πριν από λίγους μήνες ένας χάκερ ομολόγησε ότι έκλεψε γυμνές φωτογραφίες διαφόρων σταρ, μεταξύ των οποίων και της Σκάρλετ Γιοχάνσον, και καταδικάστηκε σε δεκαετή φυλάκιση. Ταυτόχρονα, και αρκετά κινηματογραφικά στούντιο έχουν παραδεχτεί ότι έχουν πέσει θύματα χάκερ.
Οι υποψίες γι' αυτές τις επιθέσεις πέφτουν στην Κίνα, καθώς αρκετά στούντιο βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις με κινεζικές εταιρείες για δικαιώματα διανομής.




Πηγή : ethnos.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου