Σάββατο 16 Μαρτίου 2013

Blackberry Z10 vs Samsung Galaxy S4, σημειώσατε 1.000.000

Blackberry Z10 vs Samsung Galaxy S4, σημειώσατε 1.000.000


Το Samsung Galaxy S4 αναμένεται αύριο αλλά το Blackberry Z10 είναι διαθέσιμο εδώ και τώρα. Τουλάχιστον στις χώρες που πουλάει η Blackberry γιατί οι Αμερικανοί ακόμα περιμένουν το νέο Blackberry Z10 smartphone. Τα νέα όμως είναι καλά.
Το εταιρεία ανακοίνωσε, πολύ βολικά μια μέρα πριν την παρουσίαση του Samsung Galaxy S4, ότι το Blackberry Z10 έλαβε παραγγελία για 1.000.000 νέα smartphone. Ο πελάτης δεν κατονομάζεται αλλά είναι ασφαλές να υποθέσουμε ότι πρόκειται για μία από τις μεγάλες εταιρείες κινητής τηλεφωνίας στην Αμερική.

Blackberry Z10 vs Samsung Galaxy S4 ποιος θα κερδισει την μαχη του email;

Σύμφωνα με την Blackberry η παραγγελία 1 εκατομμυρίου νέων Blackberry Z10 αποτελεί ρεκόρ για την εταιρεία. Ποτέ μέχρι σήμερα δεν είχαν λάβει τόσο μεγάλη παραγγελία, ακόμα και στις καλές μέρες που το Blackberry ήταν το de facto κινητό για email και αυτό που θεωρούσαμε ως smartphone.
Όπως ήταν φυσικό η μετοχή της Blackberry σημείωσε σημαντική αύξηση. Μένει να δούμε τις αντιδράσεις καταναλωτών και επενδυτών αύριο, μετά την ανακοίνωση του Samsung Galaxy S4 στην Νέα Υόρκη. Η Samsung σίγουρα ετοιμάζεται για πολλές περισσότερες παραγγελίες από το ένα εκατομμύριο Blackberry Z10 και έχει φροντίζει για αυτό από την πρώτη κιόλας στιγμή. Για αυτό το πίσω μέρος του Galaxy S4 είναι φτιαγμένο από πλαστικό.





Πηγή : pestaola.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου