Πέμπτη 14 Μαρτίου 2013

Ο Μέσι αντέγραψε ξανά τον Μαραντόνα! (vids)


Συνηθίζουμε να έχουμε ένα πρότυπο στην ζωή μας και να προσπαθούμε να του μοιάσουμε. Ο Λιονέλ Μέσι έχει πρότυπο τον Ντιέγκο Μαραντόνα και μετά το γκολ του αιώνα στο Μεξικό, αντέγραψε άλλο ένα κλασικό γκολ του «Ντιιεγκίτο», αυτό απέναντι στην Ελλάδα στο Μουντιάλ του 1994.

Η Μπαρτσελόνα συνέτριψε την Μίλαν με 4-0 με τον Μέσι να σημειώνει δύο υπέροχα γκολ. Πολλοί δεν κατάλαβαν ότι το πρώτο γκολ των «μπλαουγκράνα» θύμισε πολύ το αντίστοιχο που είχε σημειώσει ο Μαραντόνα στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 1994 κόντρα στην Ελλάδα.

Πριν από 19 χρόνια η Αργεντινή είχε συντρίψει με 4-0 την Ελλάδα του Αλκέτα Παναγούλια με τον Μαραντόνα να πετυχαίνει ένα τρομερό γκολ-το τελευταίο του με την «αλμπιτσελέστε»-και ο Μέσι την Τρίτη επανέφερε τις μνήμες του συγκεκριμένου τέρματος.

Ο Τσάβι ντύθηκε Ρεδόνδο και ο Μέσι Μαραντόνα με τους δύο «μπλαουγκράνα» να κρύβουν την μπάλα όπως έκανε ο Ντιέγκο με τον Ρεδόνδο το 1994.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο Μέσι σημειώνει γκολ που παραπέμπει στο είδωλό του, αφού και το κλασικό πλέον γκολ απέναντι στην Χετάφε ήταν κόπια αυτού που είχε σημειώσει ο «Pibe de Oro» στο Μουντιάλ του Μεξικού το 1986.

Παρακολουθήστε τα δύο γκολ και κάντε τις συγκρίσεις:






Πηγή : gazzetta.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου