Παρασκευή 15 Μαρτίου 2013

Αγωνία για την κλήρωση σε Τσάμπιονς Λιγκ και Γιουρόπα Λιγκ



Σήμερα το μεσημέρι στην  έδρα της UEFA, τη Νιόν, θα διεξαχθεί η κλήρωση των προημιτελικών του Τσάμπιονς Λιγκ (13:00), αλλά και του Γιουρόπα Λιγκ.
Για πρώτη φορά μετά από 17 χρόνια δεν θα μπει στην κληρωτίδα κάποια αγγλική ομάδα, ενώ το αποτέλεσμα της διαδικασίας θα αφορά μόνο την φάση των «8» και δεν θα γίνουν γνωστά τα ζευγάρια των ημιτελικών, όπως συνέβαινε τα προηγούμενα χρόνια.
Δεν αποκλείεται να προκύψει μεγάλο ζευγάρι ανάμεσα στη Ρεάλ Μαδρίτης και τη Μπαρτσελόνα, ενώ το ίδιο ισχύει και για τις δύο εκπροσώπους της Γερμανίας, Μπάγερν Μονάχου και Ντόρτμουντ, που δεν αποκλείεται να κληρωθούν μεταξύ τους.
Οι αγώνες της προημιτελικής φάσης θα πραγματοποιηθούν 2-3 Απριλίου και 9-10 Απριλίου! Στις 12 Απριλίου θα διεξαχθεί η κλήρωση για την ημιτελική φάση της διοργάνωσης… (οι αγώνες 23-24 Απριλίου και 30 Απριλίου-1η Μαΐου).

Οι ομάδες που θα μπουν στην κληρωτίδα για τη φάση των «8» του Τσάμπιονς Λιγκ: Ντόρτμουντ (Γερμανία), Παρί Σεν Ζερμέν (Γαλλία). Ρεάλ Μαδρίτης (Ισπανία), Μπαρτσελόνα (Ισπανία), Γιουβέντους (Ιταλία), Γαλατάσαραϊ (Τουρκία), Μπάγερν Μονάχου (Γερμανία), Μάλαγα (Ισπανία).
Σε ό,τι αφορά το Γιουρόπα Λιγκ δεν υπάρχει ισπανική ομάδα στους «8» τη στιγμή που τα προηγούμενα χρόνια οι εκπρόσωποι της ιβηρικής χερσονήσου έφταναν πολύ ψηλά, ενώ δύο από αυτές κατάκτησαν το τρόπαιο (Σεβίλη, Ατλέτικο Μαδρίτης).
Οι αναμετρήσεις θα διεξαχθούν στις 4 Απριλίου και οι επαναληπτικοί στις 11 του ίδιου μήνα. Η κλήρωση για τη φάση των «4» θα διεξαχθεί στις 12 Απριλίου. Οι αγώνες για την ημιτελική φάση είναι προγραμματισμένοι στις 25 Απριλίου και 2 Μαϊου.
Οι ομάδες που θα μπουν στην κληρωτίδα για τη φάση των «8» του Γιουρόπα Λιγκ: Τότεναμ (Αγγλία), Τσέλσι (Αγγλία), Νιούκαστλ (Αγγλία), Λάτσιο (Ιταλία), Μπενφίκα (Πορτογαλία), Βασιλεία (Ελβετία), Φενέρμπαχτσε (Τουρκία), Ρούμπιν Καζάν (Ρωσία).





Πηγή : naftemporiki.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου