Σάββατο 16 Μαρτίου 2013

Βρέθηκαν σφαίρες στο νοσοκομείο του Βόλου!


Με μία πλαστική σακούλα, η οποία περιείχε 14 σφαίρες και μία θήκη περιστρόφου, ήρθαν αντιμέτωποι την Παρασκευή εργαζόμενοι στο νοσοκομείο του Βόλου.

Το...φονικό αυτό εύρημα, εντοπίστηκε στο γραφείο του πρώην διοικητή του νοσοκομείου κ. Ζαχαρόπουλου.

Όπως αναφέρεται σε σχετικό δημοσίευμα του 'Ταχυδρόμου' του Βόλου, το κουβάρι της υπόθεσης ξετυλίχθηκε την Πέμπτη, όταν ο κ. Ζαχαρόπουλος κατέθεσε στο Ειρηνοδικείο αίτηση να μεταβεί στο νοσοκομείο και να παραλάβει τα προσωπικά του αντικείμενα.

Στην αίτηση αναφερόταν ότι τα αντικείμενα αυτά ήταν δύο ζευγάρια παπούτσια, μαρκαδόροι, τσαντάκια, βιβλιάρια καταθέσεων και 5.200 ευρώ, τα οποία βρίσκονταν σε φάκελο.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο ειρηνοδίκης απέρριψε το αίτημα και πρότεινε στον κ. Ζαχαρόπουλο να παραστεί το απόγευμα της Παρασκευής στη διαδικασία παράδοσης και  παραλαβής, ενώπιον ειδικής επιτροπής.

Αρνήθηκε

Ο κ. Ζαχαρόπουλος αρνήθηκε και απαίτησε να του παραδοθούν τα παραπάνω αντικείμενα.

Η επιτροπή εισήλθε στο γραφείο, όπου είχαν μεταφερθεί - πριν από μία εβδομάδα - 20 σακούλες απορριμμάτων με είδη που βρίσκονταν στο γραφείο του πρώην διοικητή.

Μέλη της επιτροπής διαπίστωσαν έκπληκτα ότι μέσα σε σακούλα σούπερ - μάρκετ εντόπισαν δύο θήκες πυροβόλου όπλου (περίστροφο) με τις εξαρτύσεις τους και 13 σφαίρες από ατομικό πυροβόλο όπλο.

Ειδοποιήθηκε το Α΄ Αστυνομικό Τμήμα από το νυν διοικητή του νοσοκομείου κ. Γ. Ντόκο.

Λίγη  ώρα αργότερα, έφτασαν δύο αστυνομικοί, οι οποίοι κατέσχεσαν τις σφαίρες και αποχώρησαν!




Πηγή : iatronet.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου