Τρίτη 12 Μαρτίου 2013

Lady Gaga και Taylor Kinney παντρεύονται!

Lady Gaga και Taylor Kinney παντρεύονται!


Αυτό και αν είναι είδηση! Η εκκεντρική Lady Gaga θα ντυθεί νυφούλα! Η 27χρονη popstar το καλοκαίρι παντρεύεται με τον αγαπημένο της Taylor Kinney.
Το ζευγάρι είναι μαζί από τον Σεπτέμβριο του 2011, όταν η Lady Gaga τον επέλεξε για πρωταγωνιστή του videoclip της, Just you and I και από τότε είναι αχώριστοι.
Μένουν μαζί στο Σικάγο, όπου πρέπει να βρίσκεται ο Taylor για τα γυρίσματα της σειράς που συμμετέχει, ενώ η Gaga αναρρώνει από την εγχείρηση γοφού στην οποία υπεβλήθη.
Και όπως φαίνεται δε είναι απλά φήμες τα περί γάμου, αφού η πληροφορία διέρρευσε από την στενή φίλη της τραγουδίστριας, DJ Starlight.

Σύμφωνα λοιπόν με την κολλητή της Gaga, τα πράγματα έχουν σοβαρέψει ανάμεσά τους και σκέφτονται και οι δύο σοβαρά να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας. "Μου είπε ότι αυτός είναι ο ένας και το καταλαβαίνεις αμέσως μόλις τους δεις μαζί", δήλωσε η καλή της φίλη και αποκάλυψε: "Απ' όσα έχω ακούσει δεν νομίζω ότι σας λέω κάποιο μεγάλο μυστικό αν πω ότι θα παντρευτούν μέσα στον χρόνο".

Συνέχισε αποκαλύπτοντας πότε θα γίνει ο γάμος, "Το καλοκαίρι είναι ελεύθερος από γυρίσματα κι εκείνη δεν έχει υποχρεώσεις με συναυλίες και ηχογραφήσεις, οπότε περιμένετε την ανακοίνωση από στιγμή σε στιγμή".
Τι να πούμε εμείς αν εκείνη βρήκε τον άντρα της ζωής της... Η ώρα η καλή!





Πηγή : madata.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου