Πέμπτη 17 Ιανουαρίου 2013

Ο Σισέ άφησε τους Πράσινους στα κρύα του λουτρού και τους έδωσε ραντεβού για τον Μάιο!


Αμηχανία μετά το ναυάγιο στον Παναθηναϊκό που επανακαθορίζει σήμερα τη στάση του

Παγωμάρα στον Παναθηναϊκό μετά το κρύο ντους από την αρνητική απάντηση του Τζιμπρίλ Σισέ, καθώς η ΚΠΡ ενέκρινε την πρόταση 500.000 ευρώ της Aλ Αραμπί του Κατάρ να τον δώσει δανεικό.
Η φράση «θα τα ξαναπούμε τον Μάιο» του γάλλου σταρ ήχησε στα πράσινα αυτιά σαν «ζήσε Μάη μου να φας τριφύλλι», ενώ η προσγείωση στις τάξεις των οπαδών του Παναθηναϊκού ήταν ανώμαλη, καθώς ποντάριζαν στον Σισέ για την άμεση ανάκαμψη της ομάδας. Λίγες ώρες μετά το «όχι», ο Σισέ με μήνυμά του στο twitter ζήτησε συγγνώμη από τον κόσμο του Παναθηναϊκού: «Ξέρετε ότι αγαπώ την ομάδα. Ευχαριστώ τον πρόεδρο Αλαφούζο που προσπάθησε να κάνει το καλύτερο δυνατό. Υπόσχομαι ότι θα σας δω σύντομα».
Μέχρι την τελευταία στιγμή ο γάλλος μάνατζερ του Σισέ τόνιζε ότι ο πελάτης του ήθελε να έρθει στον Παναθηναϊκό, καθώς είχε συμφωνήσει και στο οικονομικό στις συνομιλίες του με τον Πατέρα. Η πρόταση της ομάδας τού Κατάρ έκρυβε ένα μπόνους στην ΚΠΡ, η οποία έχει δαπανήσει πολλά εκατομμύρια για την αγορά του (27 εμφανίσεις, 9 γκολ), ενώ περισσότερα χρήματα με κάποιους όρους θα πάρει και ο Σισέ για 6μηνο δανεισμό.
Στον Παναθηναϊκό θα γίνει σύσκεψη σήμερα, κατά την οποία θα συζητηθούν και οι επόμενες κινήσεις, όπως οι εξελίξεις στα μεταγραφικά και τις αποχωρήσεις. Προχωράει το θέμα του ταλαντούχου Ντάνιελ Μπέσα, ενώ θα μιλήσουν με τον σκάουτερ Βαρέλα για επιθετικό. Σήμερα αναμένεται να γίνει συνάντηση με τον Λέτο για τη λύση του συμβολαίου του, ενώ από τις προηγούμενες υποθέσεις (Βύντρα, Μπουμσόνγκ, Χριστοδουλόπουλου) δεν έχει λυθεί καμία. Μάλιστα, τους δύο αμυντικούς χρησιμοποίησε χθες στο βασικό σχήμα στην προπόνηση ο Φάμπρι.
Ο Φάμπρι συνεχίζει τις διπλές προπονήσεις, ενώ σε ό,τι αφορά τις παρομοιώσεις που χρησιμοποιεί, εξήγησε ότι το κάνει «με διάθεση χιούμορ, γιατί πιστεύω ότι έτσι θα περάσω με καλύτερο τρόπο πράγματα στους παίκτες». Ο Ισπανός πάντως δεν κρύφτηκε πίσω από το δάχτυλό του λέγοντας «αγωνιστικά η κατάσταση είναι λίγο χειρότερη από ό,τι την περίμενα. Μπορεί να βελτιωθεί όμως».
Αύριο αναμένεται να μεταβεί στην Παιανία ο Γιάννης Αλαφούζος για να φάει μαζί με τους παίκτες και να συζητήσουν. Αρχικά το τραπέζι ήταν να γίνει σήμερα, αλλά οι παίκτες ζήτησαν να το αναβάλουν για αύριο, ώστε να είναι κοντά στις οικογένειές τους μετά τις διπλές προπονήσεις των τελευταίων ημερών.



Πηγή : tanea.gr    

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου