Παρασκευή 18 Ιανουαρίου 2013

Νίκος Αναδιώτης: «Όλοι θέλουν να παντρευτούν, αλλά δε βρίσκουν την κατάλληλη»


Ο Νίκος Αναδιώτης, καλεσμένος στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη το μεσημέρι της Πέμπτης, μίλησε για το «Dancing With The Stars», αλλά και για τη σύζυγό του, Βασιλική Παπαδοπούλου.

«Σαν πρόκληση το είδα το ‘Dancing With The Stars’. Είναι μια πολύ καλή παραγωγή, είναι εξαιρετικό το cast των διαγωνιζομένων. Είχα ελεύθερο χρόνο -αλλά δεν φανταζόμουν ότι θα απαιτούσε τόσο χρόνο- το συζήτησα και με τη γυναίκα μου…και το δέχτηκα», απάντησε το μοντέλο εξηγώντας τι τον έκανε να συμμετάσχει στο show.

Μιλώντας για την απόφασή του να παντρευτεί σε ηλικία 29 ετών, ο Νίκος δήλωσε: «Όλοι θέλουν να παντρευτούν, απλά οι συνθήκες είναι τέτοιες που δεν βρίσκουν την κατάλληλη γυναίκα. Δεν θα το ρίσκαρα να σκεφτώ ότι ίσως βρω μεγαλύτερος κάποια καλύτερη. Ποτέ πριν δεν είχα τέτοια συναισθήματα για γυναίκα που ήταν δίπλα μου».

Όσο για τη γνωριμία τους; «Γνωριστήκαμε τυχαία σε μια δουλειά που εκείνη έκανε την επιμέλεια των μαλλιών και του make-up. Μιλούσαμε κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας και φρόντισα να ανανεώσω το ραντεβού μας!».




Πηγή : protothema.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου