Πέμπτη 17 Ιανουαρίου 2013

«Δείχνουν» τον Ζαρντίμ


«Στη σέντρα» βγάζει η διοίκηση του Ολυμπιακού τον πορτογάλο τεχνικό για τις τελευταίες μέτριες εμφανίσεις

Ο κόσμος του Ολυμπιακού θέλει να δει ποιοτικό ποδόσφαιρο και χθες στο Γ. Καραϊσκάκης πάγωσε στις εξέδρες! Οι φίλοι των Ερυθρολεύκων (περίπου 6.000) παρά τη νίκη με 2-0 επί της Καβάλας (αγωνίστηκε από το 62' με δέκα παίκτες λόγω αποβολής με δεύτερη κίτρινη κάρτα του Πλιάγκα) αποδοκίμασαν τόσο με το σφύριγμα της λήξης του α' ημιχρόνου, όσο και στο τέλος του πρώτου αγώνα Κυπέλλου για τη φάση των 16.
Ο Λεονάρντο Ζαρντίμ θα βγει «στη σέντρα» από τη διοίκηση για την κακή εικόνα της πειραϊκής ομάδας και εντός των ημερών θα δώσει εξηγήσεις στον διευθύνοντα σύμβουλο της ΠΑΕ Γιάννη Βρέντζο.
Χθες στο Φάληρο ό,τι δεν μπόρεσαν να κάνουν οι τρεις φορ του Ολυμπιακού Τζιμπούρ, Μήτρογλου, Πάντελιτς το έκαναν ο στόπερ Παπάζογλου και ο αμυντικός χαφ Φέισα και ο Ολυμπιακός βρίσκεται με το ένα πόδι στην προημιτελική φάση του Κυπέλλου.
Οι πολλές απουσίες βασικών ποδοσφαιριστών αποσυντόνισαν το παιχνίδι του Ολυμπιακού. Ο Ζαρντίμ έδωσε την ευκαιρία στους Ντιακιτέ, Παπάζογλου, Ζαραδούκα, Φετφατζίδη, Φέισα να αγωνιστούν σε ένα εύκολο θεωρητικά παιχνίδι.
Οι Ερυθρόλευκοι τα βρήκαν σκούρα στο α' ημίχρονο σε κλειστή άμυνα, ενώ στο δεύτερο 45λεπτο έγιναν απειλητικοί με την είσοδο του Αμπντούν. Στο 59' από στημένη φάση ο Τάσος Παπάζογλου (ψηφίστηκε MVP της συνάντησης) ξεκλείδωσε με κεφαλιά την άμυνα της Καβάλας ύστερα από φάουλ του Γκρέκο (1-0). Για 13 λεπτά ο Ολυμπιακός έπαιξε με τρεις φορ (Τζιμπούρ, Μήτρογλου, Πάντελιτς), το γκολ όμως σημείωσε ο Φέισα με δυνατό σουτ στο 81' (2-0). Η Καβάλα είχε ευκαιρία με τον Ντο Σάντος (79'), ο Τζιμπούρ όμως έχασε μεγάλη ευκαιρία όταν μόνος του «σημάδεψε» το οριζόντιο δοκάρι.
OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Μέγερι, Ντιακιτέ, Παπάζογλου, Μανωλάς, Ζαραδούκας, Φέισα, Γκρέκο, Πίνο (57' Αμπντούν), Φετφατζίδης (60' Πάντελιτς), Τζιμπούρ (73' Βλαχοδήμος), Μήτρογλου.
ΚΑΒΑΛΑ: Σουλογάνης, Παγώνης, Μαραγκός, Τριποτσέρης, Καλαγκάνης, Αναστασόπουλος, Κοτίτσας, Γελαδάρης (85' Χλωρός), Πλιάγκας, Κούτεφ (60' Μπρατσιάνι), Εντιαγιέ (66' Ντο Σάντος).
n Ο Λεονάρντο Ζαρντίμ τόνισε: «Δεν έμεινα ευχαριστημένος από την εικόνα της ομάδας στο α' ημίχρονο. Δεν είχαμε ένταση, ποιότητα. Παίξαμε αργό ποδόσφαιρο, με το πάσο μας. Οι νέοι ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν δεν έδειξαν πολλά πράγματα».
Ο τεχνικός της Καβάλας Νίκος Παπαδόπουλος δήλωσε: «Ο διαιτητής θα μπορούσε να αποφύγει τον κόκκινη κάρτα στον Πλιάγκα. Θα κάνουμε την προσπάθειά μας στη ρεβάνς, ο στόχος μας όμως είναι το πρωτάθλημα και η άνοδός μας στη Σούπερ Λίγκα».

ΠΟΝΟΚΕΦΑΛΟΣ. Στον αέρα βρίσκεται το θέμα της ανανέωσης των συμβολαίων των Τοροσίδη, Τζιμπούρ. Ο τελευταίος δήλωσε χθες: «Το μέλλον μου είναι ο Ολυμπιακός. Περνάω καλά και θέλω να μείνω εδώ». Ωστόσο μελετά όλες τις προτάσεις. Ο Ολυμπιακός δεν θα περιμένει πολύ. Σήμερα έχει προγραμματιστεί συνάντηση Βρέντζου - Τοροσίδη για να δοθεί τέλος στο σίριαλ της παραμονής του ή της αποχώρησής του.





Πηγή : tanea.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου