Πέμπτη 17 Ιανουαρίου 2013

Ο Κακά συζητά την επιστροφή του στη Μίλαν




Η Μίλαν βρίσκεται σε συνομιλίες με τη Ρεάλ Μαδρίτης για την επιστροφή του Κακά, γράφουν τα ιταλικά ΜΜΕ. Ο Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής άφησε το Μιλάνο το 2009, μετά από 6 χρόνια παραμονής και μεταγράφηκε έναντι 65 εκατομμυρίων ευρώ στη Ρεάλ. Ο 30χρονος μέσος κατέκτησε με τη Μίλαν ένα πρωτάθλημα Ιταλίας, το τσάμπιονς λιγκ καθώς και το παγκόσμιο Κύπελλο συλλόγων.
Το 2007 του απονεμήθηκε η «χρυσή» μπάλα και ο τίτλος του κορυφαίου παίκτη στον κόσμο από τη FIFA, αλλά φέτος με τους μαδριλένους έχει παίξει μόνο σε επτά αγώνες πρωταθλήματος.
«Θα πρέπει πρώτα να έλθουν σε συμφωνία οι δύο σύλλογοι. Θα πρέπει να καταλήξουν σε μια απόφαση», δήλωσε ο Κακά μετά από δείπνο που είχε στο Μιλάνο με τον συμπατριώτη του Ρομπίνιο, ο οποίος αγωνίζεται στη Μίλαν από το 2010. «Είμαι πάντα ευγνώμων στη Μίλαν, αλλά έχω συμβόλαιο με τη Ρεάλ μέχρι το 2015. Δεν είναι μια ευχάριστη κατάσταση για μένα, ούτε για τη Ρεάλ. Είμαι διατεθειμένος να βρω μια λύση με το σύλλογο, αν είναι καλό για μένα και για τη διοίκηση», πρόσθεσε.
Εκτιμάται ότι ο Κακά είναι έτοιμος να δεχθεί μείωση των αποδοχών του σε σχέση με τα 9 εκατομμύρια ευρώ που εισπράττει ετησίως στην Ισπανία. Ο Κακά είπε ακόμη ότι απόψε επιστρέφει στην Ισπανία χωρίς να έχει πραγματοποιήσει καμία συνάντηση με παράγοντες της Μίλαν, οι οποίοι πάντως έχουν ήδη συνομιλήσει με εκπροσώπους του.






Πηγή: skai.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου