Πέμπτη 17 Ιανουαρίου 2013

Του χάλασε τη... γιορτή



Ο 25χρονος γνωστός... συλλέκτης «Χρυσής Μπάλας» Λιονέλ Μέσι φωτογραφήθηκε με τα βαρύτιμα αποκτήματά του στο «Καμπ Νου» πριν από τον αγώνα Μπαρτσελόνα - Μάλαγα για το «Κόπα δελ Ρέι» Ο 25χρονος γνωστός... συλλέκτης «Χρυσής Μπάλας» Λιονέλ Μέσι φωτογραφήθηκε με τα βαρύτιμα αποκτήματά του στο «Καμπ Νου» πριν από τον αγώνα Μπαρτσελόνα - Μάλαγα για το «Κόπα δελ Ρέι»
Ο Λιονέλ Μέσι παρουσίασε τις τέσσερις «Χρυσές Μπάλες» πριν από τον αγώνα του Κυπέλλου Ισπανίας με τη Μάλαγα, πέτυχε ένα πανέμορφο τέρμα, αλλά η Μπαρτσελόνα υποχρεώθηκε σε ισοπαλία 2-2 από τη μαχητική αντίπαλό της στο «Καμπ Νου».
Ο επαναληπτικός προημιτελικός θα διεξαχθεί την επόμενη Πέμπτη. Στο 25' οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με τον Ιτούρα, που έκλεψε την μπάλα από τον απρόσεκτο Τιάγκο Αλκάνταρα. Ο Αργεντινός «μάγος» ισοφάρισε στο 29' με αριστερό φαλτσαριστό σουτ κι ενώ είχε κλέψει την μπάλα από τον Γουέλιγκτον.
Ενα λεπτό αργότερα η «Μπάρτσα» πήρε το προβάδισμα με όμορφη γυριστή κεφαλιά του Πουγιόλ σε κόρνερ του Τιάγκο Αλκάνταρα. Η Μάλαγα έμεινε με δέκα παίχτες στο 75', όταν αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη ο Μονρεάλ, που συγκρούστηκε με τον Πέδρο, ο οποίος εφορμούσε ταχύτατα προς το τέρμα του Καμενί.
Ωστόσο, στο 89' οι αμυντικοί της «Μπάρτσα» ξέχασαν τον Ιγνάθιο Καμάτσο σε φάουλ του Σέρχιο Σάντσες, που τους «τιμώρησε» σκοράροντας με προβολή.





Πηγή : ethnos.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου