Παρασκευή 18 Ιανουαρίου 2013

Google: Κατασκευή νέων κεντρικών γραφείων στο Λονδίνο με κόστος 1 δισ. στερλίνες


Google: Κατασκευή νέων κεντρικών γραφείων στο Λονδίνο με κόστος 1 δισ. στερλίνες
Το κτίριο θα είναι 11 ορόφων σε έκταση 2,4 στρεμμάτων


Αθήνα
Η Google ανακοίνωσε συμφωνία ενός δισ. στερλινών για την ανοικοδόμηση νέων κεντρικών γραφείων στη Μεγάλη Βρετανία σε μια έκταση 2,4 στρέμματα πίσω από το σιδηροδρομικό σταθμό King Cross του Λονδίνου.

Οι ιθύνοντες της μεγαλύτερης μηχανής αναζήτησης του διαδικτύου επιβεβαίωσαν την Πέμπτη 17 Ιανουαρίου ότι θα ξεκινήσει η κατασκευή ενός νέου κτιρίου 11 ορόφων που στόχο έχει να ενοποιήσει τις υπηρεσίες της εταιρείας, οι οποίες αυτή τη στιγμή μοιράζονται μεταξύ δύο περιοχών, της Βικτώρια και του Χολμπορν.

«Είναι μια μεγάλη επένδυση για τη Google, δεσμευόμαστε περαιτέρω με το Ηνωμένο Βασίλειο όπου εφευρέθηκαν οι υπολογιστές και το διαδίκτυο» δήλωσε ο Ματ Μπρίτιν, αντιπρόεδρος της Google για τη Βόρεια και Κεντρική Ευρώπη.

Η συμφωνία είναι μια από τις σημαντικότερες συναλλαγές ακινήτων στη Μεγάλη Βρετανία από την έναρξη της χρηματοπιστωτικής κρίσης και ακολουθεί το παράδειγμα άλλων μεγάλων τεχνολογικών εταιρειών όπως η Skype, η Oracle και η Amazon που μετέφεραν τα γραφεία τους από την Ολντ Στριτ στο Σίτι του Λονδίνου, το Γουέστ Εντ και άλλες περιοχές.




Πηγή : tovima.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου